Teetätä työsi ilman reklamaatiota! 

Suosimme suomalaista työtä ja tarvikkeita.

Huoneistoremontit Helsingistä koko pääkaupunkiseudulle − meiltä saat uuden ilmeen kodillesi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Haluaisitko vaihtaa olohuoneesi ilmeen modernimmaksi vaikkapa uudella maalipinnalla tai tapettiseinällä? Vai oletko sitä mieltä, että keittiösi kaipaisi toimivampaa pohjaratkaisua? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä huoneistoremonttisi laajuudesta! 

Rakennusliike Spaaki Oy toteuttaa asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöidyt huoneistoremontit Helsingissä koko pääkaupunkiseudun alueella.

Hanki unelmiesi koti remontilla

Meillä asiakkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen eivätkä reklamoi. Hyvän lopputuloksen saavuttaminen lähtee siitä, että kuuntelemme tarkkaan asiakaan toiveita. Jokaisen remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana otamme selvää toiveistasi ja teemme esimerkiksi tarvittavat kosteusmittaukset. 


Huolehdimme kaikesta remonttiin kuuluvasta ammattilaisen ottein. Henkilökunnaltamme löytyy kaikki tarvittava koulutus sekä pitkä kokemus huolehtimaan siitä, että työnjälki on kaikkien hyvälle remontille asetettujen vaatimusten mukainen ja lopputulos vastaa sinun toiveistasi. 

Ota yhteyttä ja sovi maksuton kartoituskäynti

Remontit lattiasta kattoon

Vankan osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan huoneistoremontteja lattiasta kattoon. Halusitpa kotiisi sitten pientä päivitystä tai kokonaisvaltaisempaa uudistusta, tilaa remontti meiltä. Teemme kaiken esimerkiksi yksittäisten seinien maalauksesta kokonaisiin keittiöremontteihin tai huoneistoremontteihin.

Osaamiseemme kuuluvat:

  • kosteusmittaukset, erilaiset raportit ja kuivaukset

  • maalaukset ja tapetoinnit

  • lattioiden asennukset (parketti, laminaatti, matto)

  • pohjaratkaisujen muutostyöt

  • kalusteasennukset

  • kaikenlaiset viimeistelytyöt.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kotitalousvähennystä kodin remontista

Voit saada verotuksessa kotitalousvähennystä, kun teetät kodin tai vapaa-ajan asunnon remontin. Vuonna 2020 teetetyissä remonteissa kotitalousvähennys on enintään 2250 euroa. Saat vähennyksen enimmäismäärän, kun remontoijalle maksamasi laskun loppusummassa on 5875 euroa työn osuutta. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. 

Lue lisää Verohallinnon sivuilta