Teetätä työsi ilman reklamaatiota! 

Suosimme suomalaista työtä ja tarvikkeita.

Terve katto kattoremontilla – Rakennusliike Spaaki palvelee Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Me uskomme, että kun salaojat ja katto ovat terveitä, myös koko koti pysyy silloin terveenä. Anna meidän toteuttaa kattoremonttisi, me pistämme talosi katon kerralla hyvään kuntoon. 

Teemme pääosin kerrostalojen kattoremontteja taloyhtiöille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vastaamme kuitenkin mielellämme kaikenlaisia kattoremontteja koskeviin tiedusteluihin.

Terve katto, terve koti

Talo ja sen asukkaat voivat hyvin, kun katto pitää veden ja kosteuden ulkopuolella ja rakenteet kuivina. Huonolla katolla on koko talolle ja sen asukkaille vakavia seurauksia: kosteus pääsee yhä syvemmälle rakenteisiin ja antaa kasvualustan homeelle ja mikrobeille. Toimiva ja ehjä katto vaikuttaa siis myös sisäilmaan. Katon kunto ei välttämättä näy päälle päin ja kosteus voi päästä tekemään tuhoa pitkään. 

Älä siis viivyttele enää vaan tilaa kattosi kunnolle tarkastus! Me kartoitamme tilanteen ja teemme tarvittaessa paitsi raportin myös kilpailukykyisen tarjouksen tulevan kattoremontin kustannuksista.

Rakennusliike Spaaki Oy

Elämäsi helpoin kattoremontti

Me teemme kattoremontin asiakkaillemme helpoksi. Saat meiltä katon kunnostustyön alusta loppuun asti toteutettuna, ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään. 

Kartoituskäynnillä selvitämme kattoremontin tarpeen ja määrittelemme yhdessä kestävät ja katollesi parhaiten soveltuvat katemateriaalit. Seuraavaksi annamme tarjouksen, johon kirjaamme sovitut asiat urakasta, mukaan lukien töiden aikataulun. Ammattitaitoiset ja kokeneet remontoijamme toteuttavat kattoremontin sopimuksen mukaisessa aikataulussa. Huolehdimme myös työmaan loppusiivouksesta ja kuljetamme rakennusjätteet pois paikalta.

Tilaa maksuton tarkastus katollesi

Varmista talon ja sen asukkaiden hyvinvointi tilaamalla maksuton tarkastus, jonka aikana kartoitamme kattosi kunnon. Halutessasi saat katon tarkastuksesta raportin ja tarjouksen remontista, jossa tarkastuksessa esiin nousseet ongelmakohdat korjataan. Pikainen tarkastus saattaa säästää aikaa ja monen ihmisen terveyden. Anna meidän ammattilaisten auttaa!

Tilaa maksuton tarkastus katollesi