Teetätä työsi ilman reklamaatiota! 

Suosimme suomalaista työtä ja tarvikkeita.

Tilaa kattava kylpyhuoneremontti Helsingistä koko pääkaupunkiseudulle

Kysy lisää!

Oletko kyllästynyt kylpyhuoneessasi oleviin vanhoihin laattoihin? Vai haluaisitko luoda hemmottelua arjen keskelle ja remontoida vanhasta kylppäristäsi rentouttavan kylpylän? Ratkaisu on lähempänä kuin uskotkaan. Rakennusliike Spaaki toteuttaa kylpyhuoneremontit toiveidesi mukaan Espoon, Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueilla. Me teemme kylpyhuoneunelmistasi totta!

Koulutetut ammattilaisemme palvelevat sinua

Ystävällinen palvelu ja vankka kokemus ovat kotimaisen yrityksemme valttikortteja. Kun haluat tehdä unelmiesi kylpyhuoneesta totta, käänny osaavien ammattilaistemme puoleen. Kaikilla kylpyhuoneremontoijillamme on ajantasainen VTT:n märkätilakoulutus, joten meiltä saat kylpyhuoneremontin taatusti oikein toteutettuna ja viimeisteltynä. 

Me vaihdamme kaakelit, maalaamme katot ja uudistamme kalusteet − juuri haluamallasi tavalla. Kuuntelemme remonttiin liittyviä toiveitasi, jotta lopputulos on juuri sellainen, kuin olet aina haaveillut. Remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana käymme tarkasti läpi toiveesi.

Kylpyhuoneremonttimme sisältävät kaiken tarvittavan

Toteutamme niin kosteusmittaukset kuin WC- ja kylpyhuone-, sauna- ja kodinhoitohuoneremontit. Hoidamme remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun saakka. 

Valikoimastamme löydät lukuisia erilaisia laattamalleja sekä kylpyhuoneen ja WC-tilan kalusteita remonttia varten. Saunan laudevaihtoehtojakin on esillä runsaasti kiukaineen ja valaistuksineen. Yhteistyöverkostojemme avulla pystymme toteuttamaan uniikeimmatkin ideat!

Kylpyhuoneremontit sisältävät:

  • laatoitus- ja saumaustyöt

  • kattotyöt (panelointi tai maalaus)

  • erilaiset viimeistelytyöt

  • kalusteet kylpyhuone-, wc- ja saunatiloihin

  • kalusteasennukset

  • mittaus, kuivaus ja raportointi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Kotitalousvähennystä saat esimerkiksi, kun teetät kylpyhuone-, wc- tai saunaremontin kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi. 

Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennys on enintään 2250 euroa. Saat maksimimäärän vähennystä, kun yritykselle maksamasi laskun loppusummassa on 5875 euroa työn osuutta. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Kun maksat työstä yritykselle, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta. Jos palkkaat työntekijän, voit vähentää 15 % maksetusta palkasta sekä palkan sivukulut.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta