Teetätä työsi ilman reklamaatiota!

Soita: 050 5470249

Suurlohjankatu 4-8 08100 Lohja

Maansiirrot pääkaupunkiseudulla

Pitäisikö ylimääräinen maa saada kuljetettua pois projektin seuraavan vaiheen tieltä? Vai tarvitsetko kokeneen ammattilaisen apua salaojituksien toteuttamisessa?

Kattavien remonttitöiden lisäksi myös maansiirrot ( salaojat , sadevesijärjestelmät, asfaltinpohjat ) kuuluvat yrityksemme palveluihin. Toimimme pääasiassa Kirkkonummen, Espoon, Helsingin, Vantaan ja Turun alueilla. Ota siis yhteyttä!

Maansiirrot ja salaojat

Maansiirrot toteutamme laadukkaalla kalustolla, joten pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme juuri heidän tarpeidensa vaatimalla tavalla. Olipa kyseessä sitten pieni siirto tai suurempikin kuljetus, voit kääntyä meidän puoleemme.

Teemme myös salaojituksia tarpeen mukaan. Salaojitukset toteutamme nykyaikaisten säädösten mukaisesti ja aina viimeistellysti, jotta sinun ei tarvitse huolehtia jatkossakaan epämiellyttävistä kosteusvaurioista.

Apua remontointiin tai maanrakennukseen?

Jos haluat kuulla lisää tarjoamistamme palveluista, voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella. Palaamme asiaan tuota pikaa!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Spaaki Oy
Suurlohjankatu 4-8
08100 Lohja

Y-tunnus: 07727165
Puh: 050 547 0249

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Spaaki Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa