Teetätä työsi ilman reklamaatiota! 

Suosimme suomalaista työtä ja tarvikkeita.

Salaojitus & salaojaremontti Helsingin seudulla

Ota yhteyttä!

Tarvitsetko kokeneen ammattilaisen apua salaojituksien toteuttamisessa? Suunnannnäyttäjänä Spaaki Oy toteuttaa salaojat nykyaikaisella tekniikalla. Hoidamme salaojitukset, salaojaremontit, sadevesijärjestelmien asennukset, maansiirrot ja asfalttipohjat pitkällä kokemuksella ja nykyaikaisella tekniikalla. Tarjoamme töillemme myös kätevän rahoitusvaihtoehdon. 

Toimimme pääasiassa Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu ennen kaikkea taloyhtiöitä, mutta myös rakennusliikkeitä ja yksittäisiä kotitalouksia.

Rakennusliike Spaaki Oy

Salaojat taloyhtiöille nykyaikaisella tekniikalla

Toimiva salaojitus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joiden avulla asuinrakennus pysyy hyvässä ja asuttavassa kunnossa. Teemme salaojituksia kerrostaloihin, rivitaloihin ja omakotitaloihin. Toteutamme salaojitukset voimassa olevien säädösten mukaisesti, viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen ja aina viimeistellysti, jotta sinun ei tarvitse huolehtia jatkossakaan epämiellyttävistä kosteusvaurioista. Meiltä löytyvät tarvittavat kuvauslaitteet ja muut työssä tarvittavat välineet. 

Maansiirrot laadukkaalla kalustolla

Salaojasaneerauksen yhteydessä kannattaa toteuttaa myös muut pihatyöt. Pihasta tulee näin viihtyisämpi ja asunnon arvo nousee. Me toteutamme esimerkiksi salaojituksen ja pihanrakennuksen edellyttämät maansiirrot ripeästi ja laadukkaalla kalustolla. 


Käytössämme on kaivinkoneita, joiden koko vaihtelee tuhannesta kilosta kahdeksaantuhanteen. Pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme juuri heidän tarpeidensa vaatimalla tavalla. Olipa kyseessä sitten pieni siirto tai suurempikin kuljetus, voit kääntyä maansiirtoasioissa meidän puoleemme. Maansiirtotöiden päätteeksi teemme myös halutessasi pihatyöt ja laitamme nurmikon kuntoon.

Salaojaremontti rahoituksella

Ammattilaisen tekemällä salaojaremontilla on hintansa. Salaojaremontin hinta riippuu muun muassa talon koosta ja perustustavasta. Mitä isompi talo, sitä isompi on hinta. Investointi maksaa kuitenkin itsensä takaisin monin tavoin: talo pysyy hyvässä kunnossa ja sen arvo voi jopa nousta. Salaojaremontit ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia. Tarjoamme myös kätevän rahoitusvaihtoehdon remontin toteuttamiseen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää